...

Jag kan inte precis skriva och fråga varför det gör så jävla ont, eller varför det ska vara så jävla svårt, varför jag inte kan få bort den här enorma klumpen av sorg i mitt bröst, gråten i halsen eller den obehagligt stickande känslan i hjärtat. För jag vet precis varför det gör så jävla ont, och varför det är så jävla svårt. Och jag har inget annat val än att acceptera det. Jag kan inte försöka intala mig själv att jag överreagerar, för det vet jag att jag inte gör. Jag kan bara inte förstå varför det skulle hända just oss. "Allt händer av en anledning" sägs det, men jag kan bara inte ta det på allvar, jag ser ingen som helst logisk anledning till varför det skulle hända oss.

Så ofta jag drömt, så mycket jag önskat.

Tog någon dag innan chocken slog till på mig, men när den väl kom så kom den kan jag säga. Och nu en tid efter så tänkte jag lyda rådet att skriva av mig lite, och mycket mer än såhär kommer jag nog inte att skriva.

Jag älskar min underbara flickvän, tillsammans är vi starka, och tack för att du finns för mig. Du är bäst <3


<3

Silver streaks of moonlight shine in your eyes whenever you look at me
The sun rises in your eyes my darling
When you dream of holding the moon,
I catch it and bring it to you, wrapped in red-watery rose petals
I lay red roses for your feet to walk on
I see your face on every moonrise
Your face is on every sunrise
My beautiful darling, I can never count the ways I love you
Your eyes sparkle like diamond
Your smile brightens my days like the sun
Love of my life
Sunshine of my morning
Moonlight of my nights

<3<3<3<3<3<3<3<3


*snörvel*

Usch! Förkyld som ett as! Ont som faaan i halsen, näsan tätare än en loppröv, och hosta som låter och känns som åska och blixtrar.

Idag blir det en dunderkur! Bada riktigt varmt, äta glass och kryddig mat, det ska tydligen få skiten att gå över =D

Tjaarååå!

Wooo!

Ja jag säger då det!

Hoooly shiiiit! <3

Massage!

Min babe är fan AWSOME på att massera! Hon fick ut min knut som jag haft i flera år, och saaatan vad ont det gjorde! Hon fick även ut lite andra knutar också. Hon är tammefan bäst på allt den där bruden alltså ;) Ojoj <3
Fyfan vad det känns alltså! Fick väldans problem med ryggen för några år sedan när jag jobbade med att köra budbil, ung och dum så trodde man att man kunde lyfta hur tungt som helst hur mycket och länge som helst, men efter ett tag gick det fan inte mer.
Och först nu har babe lyckats få ut några knutar =D Alltså jag känner mig fan som en liten snoris igen alltså! Sjukt sköööönt!
Love my baby <3

Har varit riktigt jävla dålig idag också, men det börjar ordna upp sig nu så förhoppningsvis är jag frisk tills imorrn =D

Kvääääll

Idag har varit riktigt lugnt, myst och busat massa, sen hämtade vi svärmor på stationen vid 2 tiden sen åkte vi hem till dom och har varit där tills nu, jääävlar vilket gött käk vi fick alltså!! =D Gaaaah! =D Kommer inte ihåg vad det hette så du får skriva det i en kommentar sen babe ;D höhö.

Nu sitter babe och William och kikar på tåget chuggington och myser i soffan medans jag sitter här och bloggar och fixar med bankboken höhö.

Juste! Vi var på Willy's och köpte 916gram godis också ;D Dom hade 35,90/kg på lösgodis idag =P Fett nice alltså! ;D Nog för att vi redan har massa gott hemma men vafaaan, är det så billigt får man faktiskt passa på =P Så ikväll blir det nog filmmys med lösgodis =D

Älskar mitt mongo <3<3


RSS 2.0